11-05-2012 - Mrs Roxxy met gastslavin sonja

     

Tijdens een erotiek beurs te Eindhoven had Mrs Roxxy de gelegenheid om met slavin sonja een spel te spelen. Nadat sonja vast stond, volgde er flinke zweep slagen. Met als gevolg; blauwe billen.

 

20-12-2011 - Je kan te ver gaan deel 02

     

Ondanks dat sander enige tijd in zijn bondage heeft gestaan, blijft hij Mrs. Roxxy en Narcis uitdagen. Natuurlijk is op één moment ook voor hen de maat vol. Sander wordt met zwepen behandeld totdat hij (voldaan?) in elkaar zakt.

 

20-12-2011 - Je kan te ver gaan, deel 01

     

Sander beproeft zijn geluk bij Mrs Roxxy en Narcis. Waarschijnlijk denkt sander dat Mrs. Roxxy en Narcis niet zo ervaren zijn, want hij heeft zeer grote babbels. Binnen een mum van tijd staat hij stevig vastgebonden en wordt hem zijn mond gesnoerd.

 

04-11-2011 - Please me, Tease me, deel 1

     

Grootte maakt geen verschil. Mrs Cher en Mrs Roxxy laten peter zien dat iedereen in een spannende suspensie kan hangen. Het is duidelijk dat peter geniet van de aandacht die beide Meesteressen aan hem schenken.

 

19-10-2011 - Mrs Roxxy live op de beurs. Deel 2

     

Slaaf sander werd ook weer eens opgeroepen om mee te doen in een sessie. Dit keer mocht hij als paard dienen voor zijn Meesteres.

 

19-10-2011 - Mrs Roxxy live op de erotiekbeurs. Deel

     

Mrs Roxxy live in actie tijdens een erotica beurs. Een slaaf wordt flink door haar onder handen genomen en uiteindelijk komen nog 3 slavinnen op het podium erbij, om haar te bedienen.

 

07-10-2011 - SM stel, deel 3

     

Nu beide goed onderhanden waren genomen, kregen ze een anale behandeling. Hij moest haar anaal neuken en ik neukte hem dan samen met Mrs Cher anaal. Voor de slaaf was dit al snel te veel geworden en smeekte hij om genade.

 

07-10-2011 - SM stel, deel 2

     

Slavin ingrid was nu van mij. In het begin moest ze nog wel lachen, maar dat was snel voorbij. Toen ik uiteindelijk de klappen van de zwepen op haar los liet, piepte ze snel een toontje lager.

 

07-10-2011 - SM stel, deel 1

     

Een duo sessie samen met Mrs Cher. We zouden een slaven stel op bezoek krijgen en beide mochten we lekker ons gang gaan met dit stel. Eerst was het zijn beurt. Bij dit hoofdstuk mocht ik Mrs Cher helpen. De volgende zou van mij zijn.

 

07-10-2011 - Rode billen en rug

     

Na de bondage werd het tijd voor de zweep. Zolang ik geen genade hoor, sla ik wel door. Dat heeft slaaf sander geweten.